Conditietraining

geplaatst in: Activiteiten | 0

De conditietrainingen lopen als een rode draad door het jaar heen. Zowel ’s zomers (op donderdag) als ’s winters op (zondagochtend) zullen er conditietrainingen worden gegeven in de Drunense duinen. Deze conditietrainingen zijn in principe geschikt voor alle niveaugroepen en bieden naast een loopprogramma ook enkele schaatsscholingsoefeningen. Het motto van deze trainingen is dat het schaatsen voor een groot deel op het droge geleerd kan worden.
In de zomermaanden wordt deze training gegeven vanaf begin mei op donderdagavond. We verzamelen om 18.40u op het parkeerterrein bij “De Drie Linden” te Giersbergen.
In de wintermaanden wordt deze training gegeven vanaf oktober op zondagochtend. We verzamelen om 09.25u op dezelfde locatie als in de zomer.