Lid worden of wil je gebruik maken van een proefles? stuur een mail naar secretariaat@willyvdberk.nl

Proeflessen:

Wij bieden voor pupillentraining, recreantentraining, skeelertraining en duintraining de mogelijkheid tot 2 gratis proeflessen. De proeflessen zijn geheel op eigen risico. Bij een evt. lidmaatschap wordt u ingeschreven bij de KNSB en valt u onder de ongevallen verzekering van de KNSB.

Contributie:

De contributie die wij rekenen is afhankelijk van de trainingen die wilt gaan volgen.
* Voor pupillen schaatstraining hanteren wij €80 voor een heel jaar (start per begin oktober); €45 bij inschrijving ná 31 december. Met een pupillen abonnement mag ook deelgenomen worden aan de duintraining en skeelertraining.

* voor recreantentraining in het Sportiom hanteren wij €95 voor een heel jaar (start per begin oktober); €55 bij inschrijving ná 31 december. Met een recreanten abonnement mag ook deelgenomen worden aan de duintraining en skeelertraining.

* De langebaan schaatsers betalen €50 contributie vermeerderd met €25 Trainers-onkostenvergoeding, en daarnaast moeten zij rekenen op kosten voor een KNSB trainingsabonnement lange baan, en tevens KNSB-licentiekosten. Deze kosten worden jaarlijks vastgesteld door de KNSB en kunnen wij dus niet op voorhand voorspellen. Uiteraard mag met dit abonnement ook deelgenomen worden aan de duintraining en skeelertraining.

*Wilt u enkel deelnemen aan droog-trainingen (skeeleren en duintraining) dan hanteren wij een contributie van €50 per jaar voor zowel pupillen als recreanten.

*En draagt u onze club, na jaren tevreden lidmaatschap, een warm hart toe, dan hebt u de mogelijkheid om rustlid te worden waarvoor wij €25 hanteren. U blijft dan al onze uitnodigingen voor evenementen ontvangen, en zo ook ons clubblad.

**Opmerking: Bij een eerste inschrijving worden éénmalig €5,00 administratiekosten berekend.